אהה בנוסף לשאלה הראשונה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/05/2017 | 21:15 | מאת: אביחי

גם סופר חשוב לי להבין משהוא: כשאני אוכל ארוחה המכילה חלבונים פחמימות ושומן,האם הפחמימות יוצאות ראשונות מהקיבה ומעכלות ונספגות בדם גם ראשונות? תודה

07/05/2017 | 14:22 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כי לגוף הכי קל לפרק אותם. תהליך הפירוק וספיגה שלהם מתחיל עם הפרשת רוק בפה.

07/05/2017 | 23:00 | מאת: אביחי

לקבל תשובה קצת יותר מובנת עבורי : -כלומר, כאשר אוכלים ארוחה המכילה פחמימות שומנים וחלבונים,הפחמימות יוצאות קודם מהקיבה וגם נספגות ראשונות..בין אם הן מורכבות או לא..? -ולגבי השאלה השנייה שהייתה לי-השובע הראשוני נובע מהמתיחה אותה אני לא מרגיש בזמן האכילה אבל היא קורת ,עפ המתיחה שהקיבה כבר התרגלה אליה,ולא עפ ההורמונים,שהם באים רק אחרי כמה דקות של אכילה ומבשרים על שובע? תודה,פשוט לא מצאתי תשובות על זה באינטרנט בכלל..

08/05/2017 | 06:51 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ראשונות גם כשהן מורכבות. המתיחה שאתה מרגיש בקיבה היא תוצאה משולבת של כל התהליכים הקשורים בשובע, וגם בכמה שאתה רגיל "למלא" את הקיבה. כי אם אתה עובר את תחושת השובע, אז הקיבה מלאה יותר, ונמתחת יותר. הקיבה היא שריר עם אלסטיות מסויימת. אם אנחנו מתעלמים מהתחושה הראשונית, עם הזמן ההרגשה של המתיחה תבוא עם הכמות שאתה רגיל לאכול. זה לא שתהחושה של המתיחה הראשונית נעלמה, זה בגלל שלא מתייחסים אליה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה