התכוונתי האם כאשר חשים רעב

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/05/2017 | 02:26 | מאת: שלומית

הקיבה ריקה מאוכל? כתבת לי שהקיבה אף פעם לא ריקה,התכוונת שהקיבה לא ריקה כי יש בה חומצה אבל כן ריקה מאוכל כאשר חשים רעב?

05/05/2017 | 08:23 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הקיבה ריקה או מלאה בזמן מסויים. את זה הגוף יודע.

05/05/2017 | 11:51 | מאת: שלומית

הקיבה ריקה מאוכל ואז מופיע הרעב?? או שיכול להיות אוכל מתעכל בקיבה ואני רעבה,פשוט אין הגיון אם יש אוכל שמתעכל,ורעב יופיע.....זו השאלה

07/05/2017 | 14:09 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

"מדווחות" למח על צורך במזון. המערכת כוללת, נוירוטרנסמיטרים, הורמונים,מערכת עיכול (קיבה ומעיים), מערכת עצבית ועוד. כך שמה שאנחנו מרגישים כרעב, הוא תוצאה של הרבה מערכות שעובדות בו זמנית, כדי לתת לנו את האות להתחיל לאכול ומתי לשבוע. כך שאת צריכה פשוט לאכול כשאת מרגישה רעב ולעצור בשובע. האם יש לך מטרה מסויימת בשינוי הרגלי האכילה שלך?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה