חשבתי על שאלה מעניינת ותהיתי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/05/2017 | 00:46 | מאת: מורן

אם אוכל לקבל פה תשובה: אם נגיד והייתי טוחן את כל האוכל שאני אוכל (נגיד ואני אוכל ארוחה יחסית מאוזנת),והייתי שתה את הכל כשייק (שזה דוחה לגמרי,לכן השאלה היפוטתית לחלוטין),האם הייתי מרגיש רעב יותר מהר אם הייתי שותה את האוכל מאשר אוכל אותו?

05/05/2017 | 08:20 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

פשוט יהיה "יותר מוכן" לעבודת הקיבה. כך שאני לא רואה למה תהיה רעב יותר מהר. הגוף מפרק את האוכל שאנחנו אוכלים למרכיביםהרבה יותר קטנים מטחינה בבלנדר. ומפרק אותו כימית. כך שאחרי כזה שייק לא צריך להיות הבדל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה