קורה לי לא מעט פעמים שאני מרגיש שהבטן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/05/2017 | 12:24 | מאת: שם טוב

שבע ואני פיזית לא יכול להכניס עוד אוכל (לאוו דווקא כשאני מפוצץ מאוכל,גם אחרי כמה שעות זה יכול לקרות),אבל אני חש רעב לאוכל,זה בראש שלי?

04/05/2017 | 10:48 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

זו שאלה שניתן לענות עליה רק אם מסתכלים על מה שאכלת קודם, ואיך אתה אוכל באופן כללי. התשובה יכולה להיות שאתה רעב מהבטן, ויכולה להיות שאתה רעב מהראש. זו שאלה שאפשר לענות עליה בייעוץ אישי.

04/05/2017 | 13:03 | מאת: שם טוב

נגיד מתוקים (כי זה פשוט קרה לי אתמול),והייתי שבע בבטן אפילו אחרי 4 שעות,כלומר,פיזית הרגשתי שאני לא רוצה לאכול כי אין מקום בבטן,אבל אחרי 4 שעות האילו, הרגשתי פתאום חוסר למשהוא קטן לאכול,ובאופן מוזר אכלתי קציצה אחת וזה סידר לי את התחושה של הצורך לאכול משהוא....אבל אם היה בפני נגיד רק לחם או משהוא כזה בוודאות לא הייתי אוכל,כלומר זה צורך לדבר מאוד ספציפי ממשפחת החלבון...... לא יכול להיות שזה בראש שלי פשוט...?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה