נדיה שלום,בעבר שאלתי אותך

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/05/2017 | 18:42 | מאת: נתנאל

אם הגוף או המוח עושים את בחירותיהן במזון עפ איזושהיא מערכת וכתבת לי שלא. אז בעקבות מקרה שקרה לי אשמח להבין מה הוא היה: חשבתי רעב,ואכלתי משהוא בשרי למרות שהתחשק לי חלב,במוח שלי אמרתי לעצמי מה זה משנה מה אני אוכל העיקר שאני אוכל סוג של חלבון. ובאמת אבל שמתי לב שגם כשהייתי שבע מהבשר,א-הוא לא היה לי ככ טעים באפקט של האכילה,ופה האם זה יוכל להיות כי מראש לא התחשק לי בשר? וב-מה זה משנה באמת אם זה בשר או חלבי,שניהם חלבון,אז למה הרגיש לי חסר החלב גם אחרי ששבעתי מהבשר? תודה רבה

03/05/2017 | 09:13 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ובגלל שרצית חלב ולא בשר, גם אם הרגשת שבע, לא הרגשת מסופק. זה ההבדל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה