שלום רב,ראיתי כל מיני הרצאות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/05/2017 | 16:32 | מאת: עמית

באינטרנט שדיברו על נון דיאט-ואמרו שם שכשרעבים אז הבחירה באוכל לא תיהיה מאוד סלקטיבית ונסתפק בכל דבר שיש לפנינו. אני מוצא שזה נכון רק כשאני מת מרעב,אבל יש פעמים שאני חושב שאני חש רעב לא מוקצן,ובא לי מעדן (לדוגמא),ואם היה בפני רק שניצל ואורז (כדוגמא),סביר להניח שלא הייתי נוגע בזה ומעדיף להישאר רעב. האם זה נכון והגיוני?זה לא שאם הגוף דורש אוכל זה לא כזה משנה מה אוכלים,או שהשיש סלקציה טבעית עפ צרכי הגוף...נגיד בשניצל יש מדי שמן או משהוא כזה לעומת מעדן....לא יודע איך להסביר את זה מ,מקווה שזה מובן. תודה מראש

03/05/2017 | 08:41 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

משתנות מכל מיני סיבות. ברור שכאשר רעבים מאד, סביר שנהיה פחות סלקטיביים ונאכל את מה שיש. אבל ברור שכל רעב יש "אוכל" משלו. לפעמים מתחשק משהו קטן ולפעמים ארוחה דשנה. לפעמים בא לנו משהו מרענן, ולפעמים משהו פריך וכן הלאה. אין ספק שהבחירות שלנו נובעות גם מהצרכים של הגוף ,דרגת הרעב וגם ל"מראה עיניים". וזו הבחירה הטבעית.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה