ככל שאני מנסה להקשיב לתחושות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/04/2017 | 01:08 | מאת: חני

ולרצונות של מה אני באמת רוצה לאכול אני מגלה דברים שאני לא מבינה או לא יודעת אם הם נכונים: יש בקרים לדוגמא או פעמים במהלך היום שנורא בא לי משהוא מתוק ,ובוודאות אוכל אחר לא יספק אותי,אבל הרצון למתוק מרגיש ככ אמיתי ולא בא מסיבה של שעמום או רגש אחר,כאילו אני מרגישה שלא יהיה שקט אם לא אוכל את המשהוא המתוק,האם אני יכולה להסיק מכך שרעב זה לא ושזה חשק שיכול לעבור? תודה

30/04/2017 | 02:04 | מאת: חני

אתמול והיא גם די חוזרת על עצמה: שאכלתי תפוח בתשע בערב,ואז ב 00:30 היה לי חשק עז לחלבון,אז אכלתי נקניקיות. זה גם חשק נורמלי כמו עם המתוק או שפה דווקא יכולתי לתת לחשק החלבון לעבור? תודה שוב מקווה שזה בסדר:)

01/05/2017 | 09:18 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ולפעמים מתחשק מתוק ולפעמים מלוח ולפעמים נקניקיות. הכל טוב

01/05/2017 | 09:16 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לא צריך בכל מחיר לבדוק כל פעם אם רוצים לאכול מתוק , איזה סוג רעב זה. מרעב או חשק. אפשר גם לאכול מתוק. הצורך להבחין בין סוגי הרעב תלוי בהתנהגות אכילה ובמטרה שלך. גם מתוק זה אוכל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה