אינסולין ושילוב בארוחה מאוזנת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/03/2017 | 15:56 | מאת: שוהם

היי נדיה,את יכולה לאמר לי אם אני צודק בידע שלי, אז ככה:מאכלים כמו שוקולדים ובורקסים יש בהם הרבה שומן אבל מורכבים מפחמימות פשוטות, וזה חמה כשאוכלים אותם בשעת רעב אז אוכלים ואז מהר רעבים כי האינסולין עולה למעלה מהר ויורד בחזרה ואז רעבים שוב מהר,וזה למה חשוב לשלב חלבונים בארוחה עצמה. אם זה נכון,אז אני גם יודע שכמעט בכל אוכל יש חלבון,אז למה החלבון הזה לא מספיק לאזן את כמה מהר האינסולין לוקח את הסוכר ויורד מהר? תודה רבה

24/03/2017 | 09:41 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בעקבות אכילת פחמימות פשוטות, לא מתכוונים לבורקסים או מאכלים שיש בהם חלבון. מתכוונים לסוכר או שוקולד (שיש בו שומן אבל לא חלבון). פעם חשבו שזה נכון לתת מאכלים עם פחמימות פשוטות לספורטאים לפני תחרות, אך הפסיקו עם זה כשהבינו שהאינסולין יורד מהר, ופחמימות פשוטות לפני תחרות לא שיפרו את ההישגים.

25/03/2017 | 23:25 | מאת: שוהם

זה למה לא כדאי לאכול שוקולד בשעת רעב? כי יש עלייה וירידה חדה של אינסולין? חשבתי שהשומן בשוקולד מבטל את העלייה והירידה החדה של האינסולין ותורם לתחושת השובע.......ואז לא צריך גם להוסיף חלבון כדי שיהיה שובע אורך זמן.... תודה

26/03/2017 | 15:54 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

העלייה והירידה של האינסולין תלוייה בפחמימות. היא יותר מתונה כשיש חלבון.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה