נראה לי הבנתי אז אני יכול בעצם

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/03/2017 | 19:11 | מאת: אביחי

להבין ממש שאמרנו שמאכלים עם יותר שומן פשוט אוכלים פחות מהם מאשר מאכלים ללא שומן ומאו שלא צריך להתייחס למונחים של מאכלי דחוסי קלוריות שלא תורמים נפח לקיבה אז האם אני יכול להסיק מכך שאיך שאוכלים (לא משנה מה),העיכול של האוכל מתחיל ותחושות השובע מתחילות להיכנס לפעולה? כלומר-פירוק האוכל קורה תוך כדי האכילה,ולכן מאכלים עם הרבה שומן נאכלים פחות בכמות ממאכלים לא עם הרבה שומן? תודה רבה נדיה!

12/03/2017 | 09:00 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מאכלים עם אחוז שומן יותר גבוה נעכלים יותר לאט ממאכלים עם אחוז שומן נמוך. וגם נכון שלא צריך להתייחס למונחים של מאכלים דחוסי קלוריות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה