הי נדיה,תוכלי בבקשה לעשות לי סדר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/03/2017 | 00:19 | מאת: אושר

קורה הרבה שאני אוכל מעבר לשובע לפעמים. האם זה אומר שכל האוכל שנאכל מעבר לשובע לגוף אין צורך בו וזה מתחיל לההיפך לשומן? אם לא,מתי הגוף יודע כן לאגור לשומן? פר יום של אכילה מרובה או מתישהוא אחר? די נראה לי לא הגיוני שגם אם אוכלים ארוחה אחת מעבר לשובע זה ניהפך לשומן כי נגיד ועושים דיאטה רגילה עם ספירת קלוריות-הרי בסופו של דבר הכל קשור לכמה קלוריות מוציאים וכמה מכניסים,אז כעיקרון אפשר לאכול ארוחה אחת גדולה מאוד והיא תיהיה מעבר לשובע ועדיין במהלך היום לאכול לפי הקלוריות ולא להשמין נכון? אז שוב,מתי הגוף יודע לקחת את האנרגיה הלא נחוצה לו לשומן? תודה רבה לך!!!!!!!!!

09/03/2017 | 10:38 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ובהתמדה, יש סיכוי לעלות במשקל. הדגש הוא : בהתמדה ולאורך זמן. האם בכל ארוחה אתה אוכל יותר מדי? האם זה שאכלת יותר מדי בארוחה אחת, גורם לך לאכול באופן טבעי, פחות אח"כ? עלייה במשקל והשמנה היא " עבודה". צריך להתמיד באכילה מעבר לשובע , והתחושות המלוות אכילה כזו הן כבדות, ואי נעימות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה