הי,האם זה נכון שבשעת רעב סביר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/02/2017 | 23:21 | מאת: רועי

להניח שהבחירה באיזה אוכל לאכול לא תיהיה דברים כמו שוקולד או חטיפים אלא יותר בכיוון אוכל כמו פלאפל,בשר עם פחמימה לידו וכו? מה זה אבל באמת משנה איזה אוכל אני אבחר כל עוד הצלחת מאוזנת פחות או יותר? תודה

13/02/2017 | 14:55 | מאת: לילי רוזן

מנה פלאפל או בשר עם פחמימה זה ארוחות מאוזנות המכילות פחמימות חלבונים ושומנים. ארוחת שוקולד מכילה פחמימות ושומנים ולכן אינה מאוזנת.

14/02/2017 | 21:23 | מאת: רועי

עדיין אני חושב שגם אם היה בפניי שוקולד וחלב,לצד מנת פלאפל הייתי בוחר בפלאפל,האם זה סתם פסיכולוגי או שיש סיבה עמוקה יותר? -ואם אפשר שאלה נוספת-כאשר הארוחה לא מאוזנת משמינים אבל זה לא קורה אחרי נגיד אורחה אחת או שתיים שלא אוכלים מאוזן נכון? תודה רבה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה