הרזייה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/06/2006 | 19:54 | מאת: אילנית

היי לאה תודה שחזרת אליי , זאת לידה ראשונה וכרגע אני שלושה חודשים אחרי , לפני ההריון שקלתי 54 קילו וכרגע אני שוקלת 60 קילו וגובהי 1.65 בכול מצב יש לי " צמיגים" במותניים , שומן עודף בירכיים ובישבן , אכלתי כרגיל לפני ההריון שזה אומר ארוחות מסודרות , והרבה נשנושים . כרגע אני אפילו אוכלת פחות ( לא בכוונה ) ומתי שאני רעבה , אולי " הנשנושים " הם אלה שחוסמים את הירידה במשקל ? ( שהם שקדים , אגוזים בכמויות ) האם אפשר לרדת במשקל ללא פעילות גופנית ? כי אני על סף ייאוש ורוצה לעשות שאיבת שומן ..... כדאי?

17/06/2006 | 20:21 | מאת: לאה פינטו

קודם כל תרגעי.כשאת בלחץ, כל הגוף שלך בסטרס וזה משפיע על התנהגות האכילה שלך, ועל יכולת הגוף שלך לשחרר ולהשתחרר. אילנית, את רק שלושה חודשים אחרי הלידה. (מבינה שאין לך את הנסיון הזה כי זו לך לידה ראשונה) וכל הכבוד שהעודף שלך עומד על 6 ק"ג בלבד. זה נפלא, תרגעי. הגוף שלנו, הנשים, עובר שינויים כל הזמן ובודאי בתקופות הריון לידה וסביבן. תני לגוף שלך את הכבוד והזמן להתאזן מכל בחינה. הקשיבי לו, נראה לי שהוא מאוד זקוק למנוחה את עדיין בחופשת לידה? אם כן, זוהי תקופה לא פשוטה ורגישה ואפילו מזמינה עליה במשקל בשל עייפות רבה, החלפת מזון בנוזלים (בעיקר כשמניקים), שעמום, תסכול, חרדה (לידה ראשונה, אמרת?) עושה רושם שדיאטות זה לא משהו שהעסיק אותך בעבר ונתוני משקלך היו לשביעות רצונך. תני לזה פשוט לחזור, לאט. בלי לחץ. היי קשובה למה את באמת צריכה. לאה

25/06/2006 | 16:07 | מאת: חגית

היי אילנית תתנחמי חמודה את בעודף של 6 קילו ,גם אני אחרי לידה כמעט 3 חודשים בעודף משקל של 15 קילו ,ואני גם מאד רוצה לרדת ומהר ,אנחנו אחרי לידה והגוף קצת קשה לו לחזור ישר למשקל שלו,משיחתי עם חברות המשקל יכול לקחת בן 8 חודשים לשנה עד שחוזרים למשקל הקיים וגם עם הרבה שמירה וספורט ,אז אל יאוש תהני מכול רגע ומהתינוק החדש.. שיהיה לך הרבה מזל טוב ונחת .. ושאלו יהיה הצרות שלנו .. אם תרצי לדבר אני פה בשבילך.. חגית

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה