מחסור חמור מאוד מאוד בחלב

דיון מתוך פורום  הנקה

17/12/2015 | 16:12 | מאת: רינה

שלום, כרגע אני אם לשניים ב"ה. בשניהם יש בעיות של מחסור בחלב. ראו אותי גם כירורג שד שאמר שאין בעיה וגם יותר מארבע יועצות הנקה שטענו שאני אחת למליון - "עם כל מה שעשית - היה צריך להיות לך חלב". (עור לעור, שאיבות בלתי פוסקות במשאבה דו צידית מעולה, חילבה, מורינגה, מוטליום, גלגה, תזונת פירות ועוד...) הגעתי למסקנה שזה הורמונאלי. אמרו לי ללכת לאנדוקרינולוג. החשש שלי שהוא יגיד "אני לא מבין בזה" או "אין לי נסיון בזה" האם יש אנדוקרינולוג שמבין בהנקה? אשמח לקבל המלצה לרופא כזה, בירושלים. בנוסף, אם יש מדקר סיני שמבין בזה, ייתכן שגם זה יעזור, ואשמח לקבל המלצה גם על כך. תודה רבה, רינה נחשון

29/12/2015 | 17:30 | מאת: לאה קליינין

היי רינה, כל הכבוד על כל המאמצים שאת משקיעה בנושא. כל הכבוד! לצערי, אינני מכירה מישהו.. אבל שיהיה המון בהצלחה, מחזיקה אצבעות.

מנהל פורום הנקה