חשד לפרטיה בשד

דיון מתוך פורום  הנקה

11/09/2015 | 14:06 | מאת: יעל

שלום, אני מניקה את בני בן 12 ימים, לאחר פציעות, שילובי בקבוק, שאיבות, והתייעצות עם יועצת הנקה- כרגע מניקה טוב משד אחד אבל מהשד השני כואב לי נורא, כל יניקה מרגישה כמו תלישה של הפטמה ויש גם כאב אחרי ההנקה מהשד הזה. לפני חמישה ימים הייתי אצל רופא ילדים שאמר שלתינוק אין פטריה בפה. אני סובלת מכאבים שכבר קשה לי להניק בשד הזה. אנחנו בסוף שבוע וחג ולא אצליח לראות רופא, מרחתי דקטרין קרם עכשיו פעם ראשונה מתוך ייאוש. האם זה בסדר שמרחתי? האם יש לך רעיון לסיבת הכאבים? אציין שיועצת ההנקה אמרה שהוא תופס טוב ויונק יפה

14/09/2015 | 07:23 | מאת: לאה קליינין

היי יעל, קצת קשה לי לתת לך ייעוץ בנושא זה כשלא ראיתי הנקה. הפטמות פצועות גם? אולי תנסי למרוח לנסינו? לשנות תנוחות בהנקה על מנת שהקטני לא יתפוס ל פעם באותה צורה את הפטמה?

מנהל פורום הנקה