הנקה +תוספת סימילאק

דיון מתוך פורום  הנקה

01/10/2013 | 20:18 | מאת: לימור

ילדתי לפני שבוע ויש לילדה צהבת אחרי שבוע ערך של 16.9 אז אנחנו במעקב צהבת בביה"ח, אני מניקה ובביהח שכנעו אותי להוסיף סימילאק עד 60 כל 3-4 שעות לא משנה כל כמה זמן אני מניקה כי הרופאה טוענת שככל שתעלה שמשקל הצהבת תיעלם והיא ירדה במשקל קצת יותר מ10% במקום לחזור למשקל לידה עד 10 ימים מהלידה, יש לה הרבה יציאות קקי ,ואני יודעת שכנראה גם בגלל זה היא מורידה במשקל האם הקקי החרדלי הנוזלי זה כתוצאה מהסימילאק או שזה בסדר? אני מאוד חוששת שהסימילאק יפגע לי בהנקה אבל אחרי הנקה 60 היא כנראה רעבה עדיין כי נרדמת די הרבה בזמן הנקה. יכול להיות שאין לי מספיק חלב כי התחלתי עם סימילאק כבר בבית החולים? אני לא מרגישה שהשדיים שלי גדושות בחלב אבל כשאני לוחצת משפריץ חלב או מטפטף וגם כשאני מניקה מצד אחד אז מטפטף בשד השני כמו כןם, התינוקת נרדמת מהר מאוד על השד ולא יונקת כל הזמן והרבה פעמים מוציאה את האחיזה שלה יש לי ניסיון יותר טוב עם 2 בנים מלפני כמה שנים טובות ואף פעם לא היו לי בעיות אני ממש בדילמה אם להמשיך עם סימילאק או להמשיך להניק אבל מה אם באמת היא לא תעלה במשקל האם אני אעשה לה נזק מרגישה לא טוב עם זה שאני מאכילה אותה בסימילאק כי תמיד הנקה הלך לי כל כך חלק כשאני רק מניקה היא מתעוררת הרבה יותר וכשהיא שותה 60 סימילאק היא ישנה במשך כ3 שעות רצוף וזה מוזר לי וגם קצת עצוב אשמח לשמוע מכם .

07/10/2013 | 11:15 | מאת: עדי יותם

מצטערת לשמוע על כל הקשיים. הכל עדיין אפשרי אבל צריך בדחיפות ייעוץ אחד על אחד עם יועצת הנקה מוסמכת.

מנהל פורום הנקה