גמילה מהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

01/10/2013 | 08:05 | מאת: סיגל

שלום שמי סיגל אני אמא לארבעה ילדים הקטנה בת שנה יונקת מהרגע שיצאה מרחמי בשלב הראשוני נסיתי לשלב אותה עם תרכובות מזון שונות כדי להקל עלי עם הטיפול בשאר הילדים אבל היא התעקשה שממש לא תינוקת שלי קוראים יעלה יעלה שלי היא סרבנית מוצץ ובקבוק היא מוכנה לקבל שום דבר בבקבוק אפילו לא מים עד עכשיו הנקתי הנקה מלאה בלי בעיה אך אני צריכה לחזור לעבוד ואני אמורה לרשום אותה למסגרת אך אני יודעת כיצד לגמול אותה היא נרדמת רק בעזרת ההנקה לעיתים זה בשביל תחושת המציצה לא אוכל לשאוב לה כי אין מספיק לשאיבה וגם היא נרגעת ונרדמת רק עי מציצת השד כואב לי מאוד עליה אני אובדת עצות אני מרגישה שהיא עדיין זקוקה לי וכשאני ממציעה לה את השד שלי היא ככ שמחה . עם שלושת ילדי לא התמודדתי עם גמילה מהנקה מכיוון שמהתחלה הם הסכימו לשלב הנקה ובקבוק מה עושים איך גומלים חשוב לציין כי היא ישנה לידי בלילה ובמהלך היום היא ישנה במיטה קטנה אך לא בלול היא מתעוררת ברגע שאני מניחה אותה בלול השינה שלה קלה מאוד היא מתעוררת מכל רעש קטן וכדי להחזיר אותה לישון אני שוב ושוב ושוב מניקה אותה ולכן מתוך יאוש שלי אני פשוט מניחה אותה במיטה (כמובן בטיחותית עבורה ) . אז בבקשה תעזרי לי

07/10/2013 | 10:18 | מאת: עדי יותם

בגיל הזה בתך לא זקוקה לתמ"ל או לבקבוק בכלל, ויכולה לאכול מזון מוצק ולשתות מכוס או מכוס פטנט. כשתיכנס למסגרת היא תסתדר ותלמד להירדם גם ללא הנקה. ואז ייתכן שבגלל שתהיה לך הפסקה בהנקות, יהיה לך קל יותר להתמודד עם ההנקות. נשמע שאת צריכה עזרה בהצבת גבולות, לעשות רק מה שנעים לך. בכך אולי תוכלי להיעזר ביועצת חינוכית. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה