הנקה תינוק קטן

דיון מתוך פורום  הנקה

24/09/2013 | 21:20 | מאת: מיטל

היי, ילדתי את בני לפניי שלושה שבועות במשקל 2400 בשבוע 36 . עקב המשקל הנמוך וצהבת הוא היה יונק עשר דקות ונרדם לחלוטין. כל השיטות כולל הורדת הבגדים לי ולו לא עזרו ולכן המליצו לי בבית החולים לאחר הנקה לתת בקבוק וכך עשיתי. כאשר הגעתי הזמנתי יועצת הנקה שאמרה שהוא יונק טוב אך עדין להמשיך עם הבקבוק מאחר והוא קטן- שהשתחררנו 2300- יועצת הנקה הבטיחה לי ליווי צמוד ולצערי לאחר קבלת התשלום נעלמה.... כרגע המצב שהוא ממש מתקשה לינוק וגם שההתקנה טובה הוא נשאר רעב ועצבני ואכן כאשר אני מציעה לו בקבוק הוא מסיים 90 . האם יש דרך להניק בלבד, אני רגע לפניי יאוש מאחר וכרגע הוא גם יונק חצי שעה וגם אוכל 90 אחכ וזה משאיר אותי עם תחושה שההנקה ממש מיותרת....בבקשה עזרה דחופה

29/09/2013 | 18:06 | מאת: עדי יותם

מצטערת לשמוע על הקושי ועל כך שהיועצת נעלמה לך :-( הרבה פעמים הדברים מסתדרים כשהתינוק מתקרב למשקל 3 ק"ג! לדעתי שווה לך להשקיע בייעוץ נוסף, לאחר שתבדקי המלצות עם היועצת וגם תבהירי לה את הצרכים והציפיות שלך. בסופו של חשבון, תמ"ל עולה הרבה יותר מאשר ייעוץ. כדאי לבדוק עם קופת החולים שלך וכן עם ביטוח בריאות פרטי, אם יש לך, לגבי החזרים.

מנהל פורום הנקה