השפעת גלולות על הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

12/05/2013 | 09:50 | מאת: אור

לקראת סוף ההריון התגלתה אצלי צ'יסטה מימין לרחם בגודל96X50. השבוע, כחודשיים לאחר הלידה הפנתה אותי הרופאה לאולטרסואונד נוסף והתוצאה היתה 67X48 ליד השחלה צלול מימדים. הרופאה המליצה לי על כדורי מיקרולוט ובביקור אצל רופאה נוספת היא המליצה לי על כדורי יאז. כל אחת משתיהן טוענת שהכדורים שנתנה צפויים להקטין את הצי'סטה. חשובלצין כי אני מניקה הנקה מלאה.אשמח לקבל את דעתך.

12/05/2013 | 19:30 | מאת: אלן שיין

היי אור, באופן כללי, הנקה וחלב אם עם כמות מזערית של תרופה כלשהיא - עדיף על כל אלטרנטיבה אחרת!! רוב התרופות היום בטוחות בהנקה אבל אסור לי להתיחס לזה כי אנני רופאה. יש מרכזים למידע אודות תרופות בזמן ההריון וההנקה ורצוי להתיעץ איתם אשר להם את המידע הכי עדכני. יש בבילינסון: 03-0937-6911 ואסף הרופא: 08-977-9309 בהצלחה ורפואה שלמה!! אלן

מנהל פורום הנקה