לחזור להנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

26/03/2013 | 23:53 | מאת: עדן

שלום אני צריכה תשובה ממומחה דחוף מאחר והמצפון שלי עובד שעות נוספות. ילדתי ב28.1 והנקתי במשך שלושה שבועות היו לי כמויות חלב .לאחר מכן החלטתי להפסיק ויבשתי את החלב עי שני כדורי דוסטינקס(חצאי כדור) ועל ידי שבוע שלם של עלי כרוב. לאחר מכן החלו להעלות לי החרטות וניסיתי להניק בשנית על ידי שאיבות אך הכמות המירבית שיצא הינה 10 cc משני השדיים. וכך במשך חודש ניסיתי לחזור והפסקתי בגלל הכמות הדלה, התייאשתי והמשכתי כל פעם מחדש. יש לציין כי היום אני נוטלת כשבועיים גלולות מינס וברצוני לחזור להניק שוב. מה עליי לעשות כדי לחזור ולהניק עם כמויות חלב שמתאימות לצורכי התינוק. אני זקוקה לתשובה דחוף בבקשה כדי לדעת האם ניסיונותיי הן לשווא או שיש לי עדיין סיכוי. תודה

27/03/2013 | 22:36 | מאת: אלן שיין

היי עדן, יש תמיד סיכויואפשרות לחזור להנקה - אבל כמובן זה תלוי בכמה את מוכנה/רוצה להקדיש לזה. רצוי משאבה בדרגת בית חולים ולא סתם ידנית. וכמובן עליך להתמיד כל שעתיים לשאוב - כמובן אפשר לתת לתינוק לינוק אם הוא לא מאוד רעב - וכמובן כהרגעה במקום מוצץ גומי. זה יעזור רבות להגברת כמות החלב. רצוי גם להתיעץ עם יועצת הנקה מוסכמת כדי לבדוק התקדמות ולשנות את התוכנית בהתאם להתקדמות (או חוסר) שלך. ניתן למצוא יועצת מוסמכת באתר של איגוד הישראלי ליועצות הנקה מוסמכות : www.iaclc.org.il בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה