רמת המוגלובין

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

08/10/2008 | 12:32 | מאת: מרים

שלום, שאלתי היא כיצד מעלים את רמת ההמוגלובין בדם באופן טיבעי בלי לקבל מנות דם רמת ההמוגלובין כרגע היא 8.5

08/10/2008 | 14:03 | מאת: חיפאית

מרים, בנושא המוגלובין כדאי שתיפני לרופא בפורום "המטולוגיה". ידע אישי (אני לא רופאה) - המוגלובין נמוך, סיבות רבות אפשריות לכך -- וזה תלוי בגיל, אם זו אישה (בהריון או שלא) או גבר, אם יש חסרים במשהו, חסרים בתזונה או בויטמינים, אם זה כתוצאה ממחלה מסויימת , אם זו בעיה ביצור כדוריות דם אדומות ועוד ועוד... עניין של החלטה למתן מנות דם, זה תלוי בהרבה משתנים ולא רק רמת המוגלובין כפי שרשמת. ואת זה צריכים לעשות הרופאים המטפלים. בפורום הזה , כאן, אין רופא.

16/10/2008 | 14:48 | מאת: