עפעפיים נפוחים לתינוק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/11/2020 | 15:47 | מאת: שני

שלום ילדתי לפני שבועיים וחצי את בני בשבוע 37. העפעפיים שלו עדיין נפוחים, יתכן שעדיין קיימת נפיחות מהלידה? כמה זמן בערך עד שהנפיחות אמורה להעלם? האם חלילה זה יכול להעיד על תסמונת כלשהי, התחלתי להכנס לאינטרנט ולקרוא ומצאתי תסמונת ויליאמס, יש לציין שנולד גם עם אף סולד, אני בת 39 ולא עשיתי בדיקת מי שפיר, נלחצתי מהתוצאות באינטרנט האם אפשר לבדוק תסמונות גם לאחר הלידה? אשמח לתשובה

28/11/2020 | 20:16 | מאת: ד"ר לי שגב

היי, ערב טוב. מהפרטים שנתת לא התרשמתי שיש מקום לדאגה יתרה אך זוהי שאלה שעלייך להפנות לרופא ילדים ולמען השקט הנפשי שלך כדאי לפנות לבדיקתו. התקופה לאחר לידה ראשונה מלאה בחששות וכדאי לדבר על הדברים ולפנות לייעוץ רופא פנים מול פנים בכדי להוריד את אותם חששות.. שיהיה בהצלחה

28/11/2020 | 21:47 | מאת: שני

המון תודה

מנהלי פורום הריון ולידה