האם זה נפל? מצרפת תמונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/11/2020 | 18:52 | מאת: מירב

עקב הפלה טבעית קיבלתי ציטוטק לפני יומיים היום קיבלתי עוד 2 ציטוטק ויצא משהו שנראה כמו נפל

26/11/2020 | 18:55 | מאת: מירב

התמונה

26/11/2020 | 21:33 | מאת: ד"ר לי שגב

ערב טוב, אינני רואה את התמונה.. במידה והיתה לך הפלה נדחית וקיבלת ציטוטק ייתכן והיתה פליטה של שק ההריון עם התוכן העוברי.. בנוסף ייתכן ומדובר ביציאה של קרישי דם. במידה והדימום נרגע וללא דימום חריג, ללא חום או כאבי בטן את יכול להיבדק במועד שנקבע לך. בכל דבר חריג- דימום בכמות רבה, עליית חום, חולשה משמעותית, עלייך לפנות לבדיקת רופא .. מאחלת לבשורות טובות, סופש מקסים

26/11/2020 | 22:20 | מאת: מירב

מנסה לצרף שוב תמונה

04/12/2020 | 08:34 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, רק כעת הצלחתי לראות את התמונה. אכן נראה כמו תוכן הריוני. ממליצה לבצע אולטראסאונד ביקורת לוודא שכלל התוכן יצא.. שיהיו בשורות טובות, לי

מנהלי פורום הריון ולידה