הריון כמה שאלות בבקשה עזרתכם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/10/2019 | 18:39 | מאת: סיון1234

בת 36.5 עם שני ילדים השנה עברתי הריון חוץ רחמי עם הסרת חצוצרה והריון תוך רחמי שהסתיים בהפלה כי היה לא תקין. מחזור וביוץ סדירים היום אני שוב בהריון סהכ מרגישה טוב. בטא בשבוע 5 פלוס 2 =954 היום עשיתי אולטרסאונד אצל רופא נשים אני בשבוע 5 פלוס 3 ולא נצפה שק הריון 1. אם הבטא אתמול הייתה 954 אז כעבור יום היה אמור להיראות שק הריון לא? ובפועל עדיין לא ראה. מה זה אומר? ביוץ סדיר 2. מה הבטא התקינה הצפויה להיות בהנחה שההריון תקין בשבוע 5 פלוס 6? בגלל ההיסטוריה שלי אני מאוד חוששת לשלום ההריון. אשמח אם תוכלו לעדכן למה עליי לצפות לאור הממצאים שכתבתי תודה

07/10/2019 | 23:33 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום סיון, אני מבינה את החששות שלך לאור שתי החוויות הקשות שעברת בהריונות האחרונים. ערך הבטא שציינת תקין לשבוע וזו כבר התחלה טובה.. שק ההריון לרוב מזוהה לראשונה בסונר ואגינלי במהלך השבוע החמישי, ויתכן שהבדיקה שלך נעשתה בשלב מעט מוקדם ושבעוד ימים ספורים ניתן יהיה לזהות שק הריון. רמת הבטא לרוב מכפילה עצמה כל 48-72 שעות אולם יש שונות רבה בין נשים שונות ובין הריון להריון ולכן הטווח התקין הוא רחב. בכל מקרה אני בהחלט רואה מקום לאופטימיות. המון בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה