שבוע 7 וכדורי ברזל .. אנמית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/09/2019 | 14:39 | מאת: שולית

היי אני אנמית.. הייתי אצל המטולוגית שהמליצה לקחת באורח קבע פולקס. נכנסתי להריון (לא מתוכנן) והמשכתי ליטול את הכדורים.. לא ייחסתי חשיבות יתר המידה מאחר והכדור מגיע יחד עם חומצה פולית שחשובה בהריון. ואז תהיתי עם עצמי אם זה בכלל בסדר ליטול כדורי ברזל בתחילת הריון? או שמא מחכים לשבועות מתקדמים יותר. מפחדת שעשיתי נזק

27/09/2019 | 12:18 | מאת: ד"ר לי שגב

צהריים טובים, בהחלט כדאי ואף מומלץ ליטול ברזל בתחילת ההריון במידה ויש חסר בברזל, כלל וכלל אין סיבה לדאגה והדבר לא יכול לפגוע בעובר, אלא להיפך.. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה