רעב מטורף בטרימסטר הראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/07/2019 | 19:08 | מאת: שרית

ערב טוב, אני בהריון שני אחרי המון זמן מהריון הראשון, ואני בשבוע 6 + 3 ימים. אני רעבה באופן קבוע כל הזמן, הבטן מקרקרת לי בטירוף ואלו תסמינים שממש לא היו לי בהריון הראשון. הריון קודם עליתי 9.5 ק״ג, ובקצב הזה לדעתי אני צפויה לעלות פי שניים 🤦🏼‍♀️ אני די חוששת מזה. מה עושים? האם זה עובר? תודה מראש על המענה ושבת שלום 🌷

27/07/2019 | 20:30 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

ערב טוב שרית כל הריון מלווה בתחושות שונות. יש נשים שבמהלך טרימסטר ראשון מרגישות רעב מוגבר שבשלב מתקדם מתאזן. הקפידי על ארוחות מזינות ומאוזנות. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה