חשד לתינוק iugr , איך מתמודדים?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/03/2019 | 17:56 | מאת: מרינה

שלום, בהריון שבוע 22, התינוק קטן ב 12 יום, הרופא אמר לעשות הערכת משקל עוד שבועיים, אחוזון 5 . רוצה לדעת מה. הסיכוי שבאמת התינוק יהיה iugr ואיך ניתן לטפל ? תודה רבה

05/03/2019 | 18:33 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

כאשר מדובר בחשד לIUGR בגיל הריון כה צעיר יש צורך לוודא את גיל ההריון. במידה וגיל ההריון מדויק (כלומר גודל העובר בתחילת ההריון תאם את תאריך הוסת האחרונה) יש צורך לבצע דיון עם הרופא המטפל על המשמעות וההשלכות, בנוסף לעיתים יש צורך בהשלמת ייעוץ גנטי ודיקור מי שפיר.

מנהלי פורום הריון ולידה