ירידה במשקל בהריון מתקדם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/03/2019 | 13:04 | מאת: דנה

שלום אני מודאגת ואשמח לעזרה. אני רזה. גובה 165 משקל 54 התחלתי להעלות במשקל רק בחודש 5. יש לי חוסר תיאבון שקשור כנראה לבלוטת התריס שאומנם מאוזנת ומעט אנמיה (10.5) עליתי במשקל בהדרגה כל חודש. סהכ בערך 7 קג. בתחילת שמיני נשקלתי וירדתי שני קג. במהלך החודש עליתי ובתשיעי שוב נשקלתי וירדתי שני קג. הכל באותו משקל. הברזל כן עלה קצת ומחסני הברזל סבירים. הערכת משקל עובר תקינה. סוכר בהעמסה יצא 98 ובבית מדי פעם אני בודקת והוא נמוך. 65-70. סהכ כל ההריון עליתי 8 קג כשבחודש האחרון לא עליתי בכלל. או שעליתי וירדתי ואני לא יודעת. מה יכולה להיות הסיבה לאיבוד המשקל? האם יתכן שזה קשור לנזק שקרה לעובר שבגללו לידה לא מתפתחת? מתחילה שבוע 42 עוד יומיים.

05/03/2019 | 18:28 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

בשלב זה כבר אין משמעות לכך שלא עלית במשקל באופן תקין בהריון שכן הלידה תהיה בימים הקרובים. במידה ותהיי בתת משקל גם לאחר הלידה אנא פני לרופא המשפחה

מנהלי פורום הריון ולידה