טיסה לתיאלנד בהריון שבוע 13+4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/11/2018 | 14:09 | מאת: גל

היי ד״ר, אני אמורה לטוס לתיאלנד בע״ה ב 16.12 למשך שבועיים. אני אהיה בשבוע 13 פלוס 4. כלומר לקראת 14 הטרימסטר השני (שהוא הבנתי שמומלץ לטיסות). אני נורא לחוצה ששמעתי על יתוש הזיקה. הבנתי שהוא נמצא בצפון ולא בדרום שלשם אני טסה. אני מתכוונת להישמר ולהימרח היטב מפני יתושים. רציתי לדעת, הסיכון בטיסה לשם הוא רק מפני היתוש? מה ההמלצה שלכם ומה עליי לקחת לטיסה? שאלה נוספת, מותר לעשות חיסון נגד צהבת בהריון? תודה רבה, גל

13/11/2018 | 14:43 | מאת: גל

היי ד״ר דילגת על השאלה שלי והיא ממש חשובה עבורי. אשמח שתעני בזמנך

14/11/2018 | 11:26 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

היי גל בנושא מה כדאי לקחת ואילו חיסונים מומלצים- ממליצה לדבר עם מרפאת מטיילים. מותר להתחסן נגד צהבת b בהריון וגם נגד צהבת a במקרים מסויימים - זאת לפי ה cdc . כמובן שמומלץ להתמגן מפני יתושים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה