דימום חזק במחזור הראשון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/08/2018 | 16:12 | מאת: מילא

ילדתי בדיוק לפני חודשיים בניתוח קיסרי מתוכנן בגלל מצג עכוז, דיממתי כמעט עד לפני שבוע דימום קל יחסית, נבדקתי אצל הרופא שלי אחרי חודש וחצי והכל הופיע תקין, אתמול הופתעתי האמת שהוסת כבר הגיעה ויש לי מתאמול דימום חזק מאוד שאף פעם לא היה לי. יש סיבה לחשוש או לפנות לרופא? הוא עובד רק מחר האם העניין דחוף יותר?

05/08/2018 | 21:31 | מאת: ד"ר יפה ערבה ניר

מילא שלום קודם כל מזל טוב! ולשאלתך: העובדה שנבדקת לפני חודש אצל הרופא המטפל והבדיקה היתה תקינה מקטינה את הסיכוי כי מדובר באירוע דימום המבשר על ממצא לא תקין. אולם, באם הדימום חזק מאד/את חשה סחרחורת או חולשה יש להיבדק מיד במיון. בכל מקרה יש להתייעץ עם רופא הנשים המטפל שלך

מנהלי פורום הריון ולידה