בדיקת בטא להריון ראשונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/07/2018 | 09:57 | מאת: בטא

שלום ד"ר, תוצאות בדיקת הבטא הראו אתמול רמה של 9589. חייבת לציין שבתאריך 4.6.18 היה לי דימום בלי כאבי מחזור שייחסתי למחזור כיוון שזה היה סמוך לתאריך שבו אני אמורה לקבל מחזור. בנוסף, לקחתי אנטיביוטיקה בגלל עקירה כירורגית ודלקת גרון כמעט לכל אורך חודש יוני. האם ניתן לדעת ממתי ההריון? שבוע? האם הדימום היה מחזור לדעתך או לא לפי רמת הבטא?

13/07/2018 | 14:03 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

יש לפעמים דימום או הכתמה בהריון סביב תאריך הוסת, לא להתרגש מזה בינתיים אם חד פעמי, לא רלוונטי האנטיביוטיקה, לפי הבטא את אמורה להיות בתחילת שבוע 6

13/07/2018 | 16:06 | מאת: בטא

תודה על המענה. אז לדעתך בחודש יוני כבר הייתי בהריון? כיוון שלא ידעתי ובחודש הזה שתיתי אלכוהול בכמויות רבות בנוסף לאנטיביוטיקה וכמויות של משככי כאבים. איך אפשר לדעת אם זה פגע בהריון?

19/07/2018 | 17:44 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

אה...לא בטוח שאנחנו יכולים לדעת בצורה אמינה, אנטיביוטיקה כעיקרון אם תכתבי לי שם אגיד לך אם היא בעייתית למרות שכמעט ואין אנטיביןטיקה שאי אפשר בהריון, אלכוהול-זה בעייתי לדעת אבל השלב שבו נחשפת קצת מוקדם בשביל תסמונת אלכוהול עוברית, משככי כאבים פחות מטריד בשלב הזה.

מנהלי פורום הריון ולידה