הריון וחומצה פולית...........................................

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/06/2018 | 20:45 | מאת: דנה

נוטלת חומצה פולית מרגע שנכנסתי להריון. כרגע שבוע 9. אני שותה באופן קבוע רק ויטמינציק,( סירופ שמוהלים עם מים) כי קשה לי לשתות מים ובגלל המטומה חייבת לשתות הרבה. שמתי לב שיש בזה הרבה ויטמינים. ויטמין בי3 , 2.9 מג לכוס מוכנה ויטמין בי6 , 0.4 מג לכוס מוכנה. ויטמין בי12 0.4 מג לכוס מוכנה. חומצה פנטותנית 1.1 מג לכוס מוכנה . וסידן 171 מג לכוס מוכנה. בנוסף אני לוקחת פרנטל 1 ליום . ו 800 מיקרוגרם חומצה פולית. האם יש התנגשות בין החומצה הפולית לשתיה, אם לא עברו שעתיים בין לבין? יודעת שאסור עם חלב. האם גם אסור עם הויטמינים שבויטמינציק?

29/06/2018 | 11:07 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

ויטמינים זה תמיד טוב, אם את רוצה יש מולטיויטמינים מסודרים להריון, לפי מה שאת מציינת יש מספיק חומצה פולית, אגב ההמלצה היא 3 חודשים לפני ההריון אבל תמשיכי עד סוף שליש שני

מנהלי פורום הריון ולידה