הריון - שאלה חשובה....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/06/2018 | 19:01 | מאת: לולי

שלום רב, בת 31, תאומים בני 3 וחצי כתוצאה מהזרעה. מחזור אחרון בתאריך ה - 27.5, ביוץ ב - 10.6 אתמול ביצעתי בדיקת ביתית, יצאה חיובית. היום בבוקר שוב, יצא חיובי (פס מאוד חלש). ביצעתי בבוקר בדיקת דם, יצא 15. כאמור, אני 7 ימים לפניי המחזור החודשי. מניחה שמדובר בהריון צעיר, נכון? כלומר, הבטא נמוכה, אך מאחר ואני שבוע בכלל לפניי מחזור, זה הגיוני/סביר? כמובן שאבצע בדיקה לבדוק כפילות וכו'.. תודה!

20/06/2018 | 19:39 | מאת: לולי

פרט קטן ששכחתי לציין, נישאתי בשנית חודש שעבר. לקחתי כדור שדוחה מחזור (איני זוכרת את שמו), שנטלתי אותו למשך כעשרה ימים.אחרי החתונה, הפסקתי. לאחר כמה ימים קיבלתי מחזור..יכול להיות ששתי בדיקות חיוביות ובדיקת בטא 15 כתוצאה מכדורים?

25/06/2018 | 22:31 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

תמתיני טיפה יקירתי, זה מוקדם מאוד, חכי לאיחור כדי לקבל תשובה שאפשר להסתמך עליה

מנהלי פורום הריון ולידה