צירים תכופים ואפידורל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/03/2018 | 18:15 | מאת: שלי

היי דר, יש לי שני ילדים בשני הלידות כשהצירים התחילו הם היו במרווח של דקה וחצי בין כל ציר ומאוד כואבים אפילו שהפתיחה היתה רק של 1, ככה הצירים היו עד הלידה עצמה במרווח של דקה וחצי. קיבלתי אפידורל שגרם לי לירידה חדה בלחץ הדם והרגשה לא טובה. עכשיו שחושבת על הריון שלישי הייתי רוצה לדעת למה הצירים אצלי מההתחלה כל כך תכופים, ומה הבעיה שיש לי עם האפידורל, בלידה הראשונה קיבלתי אפידורל שלא השפיע אז המרדים דקר אותי במקום אחר בגב והרדים לי את כל הגוף שבקושי יכלתי לנשום. מדוע זה קורה אצלי תודה

11/03/2018 | 23:29 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. מה שאת מתארת יכול לקרות בגלל אפידוראל חזק או התפזרות של חומר הרדמה בגב במקום למטה למלה. בלידה הבאה תספרי את זה למרדים לפני קבלת אפידוראל. אני לא חושב שזה צריך להשפיע על החלטה שלך להיכנס להריון 3. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה