חולשה חודש לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/11/2017 | 15:17 | מאת: יעל

שלום, ילדתי לפני כחודש. לאחר הלידה איבדתי כמות גדולה של דם בעקבות קרע בתעלת הלידה. לחץ הדם שלי הגיע ל 60/30 והרגשתי מאוד לא טוב (ראייה מטושטשת, בחילה וחולשה). מיד קיבלתי נוזלים והתחושה השתפרה. בעת השחרור מבית החולים קיבלתי המלצה ליטול ברזל פעמיים ביום. למרות ההקפדה שלי על נטילת הברזל אני מרגישה חולשה בכתפיים ובברכיים רוב שעות היום - האם התחושה הזו נורמלית בשלב זה (כחודש לאחר לידה) ? יש לציין כי השינה שלי לא רציפה, יש לי ילד נוסף בבית ובאופן כללי אני אדם די לחוץ. מה אפשר לעשות? האם יש בכך סיכון ? יש לציין כי אני מזריקה קלקסן בכל יום למשך 6 שבועות עקב הטרוסקסואליות לפקטור 5. תודה מראש

01/11/2017 | 15:19 | מאת: יעל

סליחה, שכחתי לציין כי יום לאחר הלידה ההמוגלובין היה 8, לפני הלידה בבדיקת דם הוא היה 12.4 ובתחילת ההריון -14

07/11/2017 | 23:59 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. יש לפנות בדחיפות לרופא מטפל ולבדוק רמת המגלובין.

מנהלי פורום הריון ולידה