תוצאת בדיקת חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/08/2017 | 13:00 | מאת: ניבה

התקבלה תוצאה 1:380 הופניתי ליעוץ גנטי. אני בשבוע19 האם כדאי כבר לקבוע תור לבדיקת מי שפיר? אם בכלל . היעוץ יהיה רק בשבוע הבא ביום ב תודה

14/08/2017 | 01:11 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. כן בתוצאות 1/380 (זה סיכון לתסמונת דאון) יש המלצה ליעוץ גנטי ובסופו של דבר דיקור מי שפיר. בגדול דיקור מי שפיר מסדרים לאחר יעוץ גנטי די מהר. אפשר לבצע דיקור מי שפיר באופן פרטי ללא יעוץ גנטי אבל אז כל הוצאות יהיו אליך. יש גם בדיקת NIPT שיכולה לענות על חלק מהשאלות הקשורות לבעיות גנטיות של העובר ובעיקר תסמונת דאון - זה גם צריך לקחת בחשבון, ביעוץ גנטי בטוח ידברו איתך על זה. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה