תוספי תזונה פרנטל התייעצות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/08/2017 | 21:14 | מאת: מיכאלה

שלום אני בשבוע 8. שאלתי את רופא המעקב האם עליי לקחת פרנטל והוא אמר שלא כרגע אלא רק בשליש השני. כרגע אני לוקחת ברזל וחומצה פולית ולרוב יש לי חוסר בברזל. מה לעשות? האם לא כולן צריכות לקחת פרנטל מתחילת ההריון? אשמח לעצה. תודה מיכאלה

14/08/2017 | 01:38 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. מה שחשוב זה לקחת חומצה פוליט. אם את אנמית אז פרנטל לא יעזור לך כי את צריכה כדור ברזל. אני כן הייתי ממליץ לך לקחת כדור פרנטל מתחילת ההריון כי יש שם את כל הוטמינים והמלחים שצריך בהריון, את יכולה להוסיף גם כדור OMEGA3 להריון. בהצלחה. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה