קרישיות יתר בהריון שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/04/2017 | 18:58 | מאת: בר30

שלום רב, בהריון שני שבוע 9, בהריון הראשון עברתי לידה שקטה בשבוע 23 תאומות זהות מונו בי ללא דופק.התבקשתי לבצע בדיקות קרישיות מה שלצערי יצא מעט חריג..(האם אוכל לצרף את התוצאות לכאן?)הטיפול שהומלץ הוא אספירין 1 ביום וקלקסן 1 ביום למשך 30 יום..מרוב ההלם לא בדקתי האם זה תקין? עלול לסכן אותי אכשהו? ישנם דרכים נוספות וטבעיות יותר שמומלצים? מהי התזונה הנכונה? האם לעשות פעילות גופנית כלשהי? תודה

28/04/2017 | 20:07 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

הטיפול לקרישיות היתר תלוי בקרישיות היתר שנתגלתה. אינני יודע מה מצאו אצלך, ויש קריטריונים לאבחנות כאלה ואחרות. דעי כי אם נדרש טיפול, הטיפול הינו לאורך כל ההריון וגם במשכב הלידה. היוועצי ברופא הנשים שלך או במרפאת הריון בסיכון לפי הצורך. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה