איחור מחזור לאחר לידה רגילה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2017 | 13:51 | מאת: ציפי

לד"ר עירד בורשטיין רציתי לדעת אני ארבע חודשים אחרי לידה ועשיתי התקן מונליזה 375לפני כחודש וחצי והייתי אצל הרופא והוא בדק שהכל במקום והכל ב"ה תקין ואין שק הריון ברחם בבדיקה וגנלית שהרופא ביצע וכן גם בבדיקות דם שנערכו התוצאה היתה Beta Subunit, hCG < 1.20 mIU/m האם יש אפשרות כזו שלא בהריון ולא מקבלים מחזור יחד עם ההתקן? ועוד רציתי לדעת האם זה בריא שאישה בגילי(24) לא מקבלת מחזור סדיר? אשמח שהתגובה תשוב למייל שעידכנתי תודה

27/03/2017 | 18:58 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

יכול לקחת כמה חודשים לחזרת וסת. תלוי במצב ההנקה (מלאה, חלקית או בלי), והמצב הבסיסי שלך (בד"כ וסת לא סדיר וכו'). כמובן שאם את מקיימת יחסים לר מוגנים, כדאי להשאר עם האצבע על הדופק כי את עשוייה למצוא את עצמך שוב בהריון. היוועצי עם רופא הנשים שלך באם העדר הוסת ממשיך או לצורך התייעצות לגבי אמצעי מניעה בתקופה זו. אם עוד הריון כעת על הפרק, לא לשכוח חומצה פולית. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה