Gbs חיובי בשתן במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/03/2017 | 14:59 | מאת: ש

שלום! אני בשבוע 36 הריון ראשון היה לי במהלך ההריון gbs חיובי בשתן וטופלתי באנטיביוטיקה (זינט) לאחר מכן עשיתי כמה בדיקות שתן והתוצאה הייתה תערובת חיידקים ופעם אחת kleisbale הבדיקההאחרונה יצאנ תקינה, בשבוע 35 עשיתי משטח וגינלי ויצא gbs שלילי מה זה אומר? זה יכול להיות? ועדיין אני צריכה לקבל אנטיביוטיקה בלידה?

19/03/2017 | 22:06 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

זה אומר שהיה לך זיהום בשתן שחלף לאחר טיפול. עדיין, עם GBS חיובי, למרות טיפול, מומלץ לקבל אנטיביוטיקה במהלך הלידה על מנת להגן על הילוד.

מנהלי פורום הריון ולידה