שאלה לגבי נשאות gbs בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/12/2016 | 17:20 | מאת: אביבית

שלום, בת 31,בשבוע 37 פלוס ואובחנתי כנשאית gbs. פרט לכך ההריון שלי תקין. כמה שאלות- האם מקבלים עירוי אנטיביוטי רק בזמן הלידה? האם התינוק מקבל אנטיביוטיקה גם לאחר הלידה ונלקח לבדיקות מיוחדות? ברצוני להעביר כמה שיותר זמן בבית לפני שאני מגיעה לבית החולים. באיזה תדירות צירים וכמה זמן [ יהיה עליי לפנות לבית החולים על מנת לקבל אנטיביוטיקה [ (בקורס נאמר כל 4 דקות ציר של 60-90 שניות במשך שעתיים)[. תודה רבה!

29/12/2016 | 17:48 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

את זקוקה לכסוי אנטיביוטי לאורך הלידה. לגבי הילוד, פרוטוקולים שונים בין בתי החולים. לגשת למיון באם ירידת מים, דימום, הפחתה בתנועות או צירים ארוכים סדירים במגמת החמרה. כ 3-4 צירים ב 10 דק.

מנהלי פורום הריון ולידה