פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

02/10/2005 | 18:42 | מאת: קרין

בת 26, לקיתי בפציאליס לפני כחצי שנה , השיתוק כמעט ונעלם , אך עם זאת נראה כי העין בעת חיוך או פיהוק נסגרת . שאלתי היא האם העין נסגרת בעקבות ניוון שריריםוהאם יש סיכוי שאבריא ?

10/10/2005 | 01:41 | מאת: מארק רובין

קרין שלום, את סובלת מתופעה בשם synkenesis, זה התופעת לוואי הנפוצה ביותר לאחר פאציאלים בינוני עד קשה. יש טיפול יעיל לנושא אך הוא דורש הרבה השקעה מצידך. מדובר בחולשת שרירים ופיצוי יתר כתוצאה מכך. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

10/10/2005 | 23:24 | מאת: קרין

שלום , רציתי לדעת איזו השקעה נדרשת מצידי והאם עליי לעשות פיזיוטרפיה ( הפסקתי עם זה)?

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy