פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

27/09/2005 | 20:59 | מאת: מירב

קודם כל אני מודה לך על התשובה המהירה, רציתי לשאול עוד כמה דברים: 1. עברו 10 ימים מאז שהרגשתי רדימות בצד שמאל של הפנים ומיום ליום זה רק מחמיר, האם זה יכול להזיק אם אני לא לוקחת שום טיפול תרופתי ( אני בהריון)? 2. האם יש טיפול אלטרנטיבי שאתה יכול להמליץ לי עליו בהתחשב בזה שאני בהריון? 3. האם זמן ההחלמה יכול להתארך בגלל שאני לא לוקחת תרופות? 4. מתי אני אמורה להתחיל להרגיש שיפור? (אציין גם שזו הפעם השלישית שאני לוקה בזה, בפעמים הקודמות זה עבר אחרי 3 שבועות, היית אז בת 5,ו-7 ) אני מאוד מודאגת ומפחדת שזה לא יעבור. תודה מראש.

10/10/2005 | 01:34 | מאת: מארק רובין

ככלל ב-10-14 הימים הראשונים חלה הדרדרות במצב, כך שהמצב אשר את מתארת בהחלט בגדר הנורמה. זה לא מזיק שאת אינך נוטלת טיפול תרופתי אם כי התרופות מעלות לך את הסיכוי להכנס לקטגוריה של ה-85% אשר מחלימים תוך חודש וחצי עד חודשיים. לא ידוע לי על טיפול אלטרנטיבי אשר יכול להועיל, לגוף קצב החלמה משלו, ואת זה לצערי לא ניתן לזרז. שיפור מתחיל לרוב כעבור שלוש עד ארבע שבועות בממוצע אך כמובן שיש חריגות לשני הכיוונים. אני מאחל לך החלמה מהירה, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy