פרט נוסף להודעה הקודמת

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/08/2005 | 23:44 | מאת: אורנה

לאחר כמה ימים מאז שאמי קיבלה את הוירוס חל שיפור בעקבות נטילת התרופות וכן הפזיותרפיה אבל עדיין מרגישים את השפתיים כאילו רדומות.למרות שבמשך היום לפעמים לא רואים את העיוות כלל רק כשהיא מדברת. אודה על תשובתך.

10/09/2005 | 12:37 | מאת: מארק רובין

אורנה שלום, בלס פאלסי יכול להגרם על ידי וירוס ההרפס סימפלקס, וגם מוירוס הוריסלה הגורם לשלבקת חוגרת, כשזה המקרה למחתה קוראי רמזי הנט סינדרום (ראי תשובה קודמת שלי בפורום). נשמע כי אימך סבלה ממקרה חלש ביותר של חולשה ובוודאי כבר החלימה. אשמח אם תפני אליי בעוד שאלות במידה ולא החלימה לגמרי. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy