פגיעה בעצב

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

05/11/2013 | 11:36 | מאת: אריאלה אוסמו

מזה 4 שנים רדום לי צד ימין אני בת 43 אחרי טיפול שיניים כשהגעתי לרופאת שיניים ויש לי נימולים קטנים בלחי עברתי טיפול שורש וכשיצאתי מהרופאה שיניים הרגשתי שכול החלק הימין רדום כולל לשון וחלק קדמי של המוח השאלה שלי הייא האם יש אפשרות שזה לא יהיה רדום קבלתי סטרואידים וזה לא עזר יש משהו אחר שיכול לעזור?

שלום רב, יש צורך בבדיקת EMG לעצב, בכל מקרה ניתן לנסות לשקם את העצב ולזרז את ריפויו על ידי טיפולים שונים, בינהם לייזר טיפולי, זרמים חשמליים ואולטראסאונד טיפולי, עלייך לבקש טיפול פיזיותרפי לשם קבלת טיפולים אלו, בברכה אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy