ניל"י

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

02/11/2013 | 23:27 | מאת: תמי פיטוסי

שלום רב, לאמא שלי יש פאציאליס. בוקר אחד היא התעוררה עם חצי פנים משותקות, קיבלה טיפול תרופתי ופיזיותרפיה. עברו כבר 15 שנה וללא שינוי. האם יש עדיין סיכוי לשיקום? כיום אימי בת 69. אשמח לתשובה

שלום רב התשובה לגבי חזרת תנועות לאחר 15 שנים איננה חד משמעית. יש לבדוק את תגובת השרירים לזרמים ניתן לשער שיכול להיות שיפור קל עם טיפולים אינטנסיביים. בברכה אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy