שיתוק זמני בפנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

25/08/2013 | 00:02 | מאת: דנה

שלום רב, אני דנה אשה בת 44 וביומיים האחרונים סובלת משיתוק זמני של צד שמאל בפנים . במהלך היומיים הללו באופן פתאומי נתפס לי חצי מהפנים לפחות 6 פעמים ביום ואיבדתי את התחושה שלהם לכמה שניות. קראתי באינטרנט על השיתודים האלהאך כתוב שהם מלווים בעיוותים ולי שום עיוותים בפנים. חשוב לציין שזה קרה לי לפני חודש כמה פעמים. שאלתי היא מה בעצם יש לי האם זה יכול להיות אחד מהשיתוקים למרות שאין עיוותים?

דנה שלום, לפי מה שכתבת נראה לי שאכן לקית בפציאליס, אך, ישנם כמה סימפטומים שמתלווים שבדרך כלל לא מתלווים לפציאליס, ולכן עלייך לפנות לנוירוךוג או לרופא אף אוזן גרון בברכה, אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy