שיתוק עצב הפנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

27/07/2013 | 18:27 | מאת: אפי

שלום, שמי אפי, בן 25. לקיתי בשיתוק עצב הפנים כאשר חלקו השמאלי של חצי הפנים שלי משותק אשר נלווים בכאבים לפרקים מאחורי האוזן. ביום הראשון כשהבחנתי שחלקו השמאלי של פניי קצת פחות מורגש, ישר הלכתי לנירולוג והוא אמר לי שיש לי עצב פנים קל מאוד. הוא הביא לי 3 סוגי כדורים שאחד מהם סטרואידים.. כשהרופא טען שיש לי עצב פנים קל מאוד, הוא לא ידע שיום למחרת אהיה משותק לגמרי.. אז השאלה שלי היא שאם הייתי בא אליו יום אחרי ולא במצב "הטוב" שהייתי בו אצל הרופא לפני ההתפשטות של הוירוס הזה , יכול להיות שהוא נותן לי מינון אחר של כדורים. כי את כל הכדורים הוא נתן לי לשבוע בלבד ואמר שזה בדר"כ עובר בין 3 שבועות לחודש והוא קבע לי תור לביקורת אצלו שוב ב 23.10.2013. מה אני צריך לעשות? ללכת עכשיו אל אותו נירולוג? או להמתין 3 שבועות - חודש? תודה!

אפי שלום, הבנתי שבתחילה לקית בשיתוק קל של עצב הפנים ולאחר שהיית אצל נוירולוג וקיבלת כבר תרופות - המצב החמיר, ולכן עליך לגשת שוב לנוירולוג, למרות שלפי ידיעתי- לא ישנו את המינון של התרופות. העובדה שקיבלת תרופות בשלב כל כך מוקדם תגרום להחלמה טובה, למרות ההחמרה שהרגשת, כל שעליך לעשות כעת הוא לעדכן את הנוירולוג בהחמרה, על מנת שתיבדק ולהתחיל פיזיותרפיה, בהצלחה ובריאות שלמה.

28/07/2013 | 10:39 | מאת: אפי

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy