פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/06/2013 | 22:16 | מאת: פז

שלום אני בת 35 וכשבועיים סובלת מכאבי ראש מאחורי אוזן ימין הכאב משפיע על האוזן הימנית כמו כן כלפני יומים שפה תחתונה רדומה יום לאחר מכן שפה עליונה מתכווצת וכמו כן גם יום לאחר מכן שוב שפה תחתונה מתכווצת באופן בלתי רצוני. אובחנתי על ידי נוירולוג כמי שלקתה בפציאליס קל עם זאת קבלתי סטרואידים במינון הדרגתי אך מאחר ושוב מרגישה בכיווצים בלתי רצוניים בשפה התחתונה האם יש סיבה לדאגה והאם יש צורך ב ct מח???

פז שלום רב, מתיאורך נשמע כי ישנה אכן בעיה בעצב הפציאליס, ממליצה לגשת לחוות דעת שנייה לגבי מצבך. כמו כן לבקש הפניה לפיזיותרפיה ולהתחיל טיפול בברכת בריאות אריאל אפרת

24/06/2013 | 22:07 | מאת: קרן קלמן

ממליצה על דיקור בשיטת דר. טאן ,תוכלי ליצור קשר 0523632426

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy