וירוס בפנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

07/07/2005 | 09:32 | מאת: אופיר

אני שואל בקשר לאבא שלי, בן 50. לפני יומיים הוא שם לב לתופעה של חוסר תחושה בפנים, בפה בצד ימין, כמו אחרי טיפול שיניים והרדמה כך שהיה שותה לא היה שם לב ומעט נוזל היה בורח החוצה. לאחר מכן שמנו לב שעין ימין לא תקינה, כאילו עקומה. כעת הוא לא יכול למצמץ אותה בתקינות וגם שמנסה לישון היא לא נסגרת תקין עד הסוף. לקחנו אותו למיון בבי"ח קפלן ושם נאמר לו שתקף אותי וירוס, תקף את העצם וזה מה שנגרם. אמרו לו שזה וירוס באויר וכמו שבא ככה יילך... אני מודאג ושואל האם זה לא אירוע מוחי? האם ייתכן שזה וירוס? חיידק? יש דברים כאלו? זו תופעה מוכרת לך? (מכיוון שאמרו לו שזה וירוס וקראת גם קצת באינטרנט הגעתי לשאול את שאלתי כאן)

12/07/2005 | 00:19 | מאת: מארק רובין

שלום לך, במידה ושללו אירוע מוחי וגידול אז מדובר בוירוס, מארק רובין BPT

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy