פציאליס מניתוח

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

02/07/2005 | 22:47 | מאת: איציק

קיבלתי חוות דעת מנוירוכירורג, כי פציאליס שנגרם כתוצאה מהסרת גידול בראש, לפני כשנה, הוא בלתי הפיך ונדרש ניתוח להשתלת עצב, עם 50 אחוזי הצלחה. (והמצב הוא אכן כך ואינו משתפר) אני מעונין לקבל חוות דעת נוספת, האם המצב בלתי הפיך והאם קיימות שיטות טיפול לשיפור המצב. למי עלי לפנות ?

04/07/2005 | 00:14 | מאת: מארק רובין

שלום, יש להתיעץ עם הכירוג ולברר אם חתך את עצב הפנים בניתןח או לא, מתי ביצעת בדיקת EMG בפעם האחרונה, אם העצב קיים אך חלש מאוד ניתן לשקם את פניך, במידה ואין שום עצב חייבים השתלת עצב ובמקרה כזה חייבים שיקום מאסיבי על ידי TES וביחוד ביופידבק. מחכה לעוד מידע, מארק רובין BPT

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy